Supersole

Når det går godt, mærker vi ikke fødderne; men bare en lille sten i skoen eller vabel under storetåen gør en kæmpe forskel.

“Foden er kroppens fundament”

Mange af de gener vi ser i ryg, hofte, knæ og ankler stammer fra dine fødder. Er der skævheder i fundamentet vil kroppen kompencere længere oppe.
Ud fra denne betragtning er behandlingskonceptet, SuperSole blevet udviklet.
En sten i skoen

 

Dine fødder bærer dig igennem livet – fra dine første usikre skridt til aftens sidste dans. Når det går godt, mærker vi ikke fødderne; men bare en lille sten i skoen eller vabel under storetåen gør en kæmpe forskel. Vi lægger vægten anderledes på foden eller bevæger os akavet for at undgå generne. Står det over længere tid, kan selv den mindste ændring give gener ikke bare i foden, men også andre steder i kroppen.


Hvad indeholder SuperSole konceptet og en analyse af din kropsholdning. Herefter vurderer En SuperSole undersøgelse starter med en analyse af fodstilling fysioterapeuten om der er en sammenhæng mellem fund og gener. Behandlingen kan bestå af øvelser, og lokalbehandling af led enten i foden eller andre steder i kroppen.En del af behandlingen kan også være fremstillingen af SuperSole indlæg.SuperSole indlæggene formes 100% efter dine fødders facon og behov. De fås i flere tykkelser og kan tilpasses alle sko – fra de helt almindelige hverdagssko og til idrætsudøverens krævende løbesko.

Sålerne kan justeres – igen og igen. Når du får et par SuperSole, er det nemlig dig og kun dig der kan bruge indlæggene. Til gengæld føles de som en naturlig del af din krop, som om du aldrig har gået med andet.


Kvalitetssikring

For at kunne leve op til ovenstående har vores fysioterapeuter gennemgået et uddannelsesforløb, som bygger videre på den almene 3½ årige fysioterapeutiske uddannelse. Vi er gennem vores uddannelse, meget sikre på vores vurdering af behovet for slåer. Du får en garanti fra os, at du inden for en måned efter sålernes tilberetning kan levere sålerne tilbage, og vi refundere beløbet for selve sålen til dig.


SuperSole koncept

SuperSole konceptet anvendes i privat praksis og findes på nuværende tidspunkt i Danmark, Tyskland, Spanien, Sverige samt Norge.

Konceptet indebærer ordinering og udformning af SuperSole indlægssåler som supplement til alm. fysioterapi i tilfælde, hvor en indlægssål kan medvirke til at afhjælpe eller forebygge fodrelaterede problemer, der manifesteres i kroppen. De vigtigste hensigter med SuperSole indlægssåler er korrektion og stødabsorbering.

Pris: 850,00 for selve sålen. Til udarbejdelsen af sålen skal man regne med max. 2 normalbehandlinger.  Der gives tilskud fra Danmark til udarbejdelsen af sålen.

Fit&Sund Fysioterapi Lystrup 

Skæringvej 110 stuen, bygning K7

DK-8520 Lystrup

Tlf.: 86 22 89 30

Mail:fys.receptionen@gmail.com

  • White Facebook Icon

Åbningstider

Mandag: 7.00-17.00

Tirsdag: 7.30-17.00

Onsdag: 7.00-17.00

Torsdag:7.30-17.00

Fredag:7.00-14.30

Telefontider

Mandag: 8.00-12.00

Tirsdag: 8.00-12.00

Onsdag: 8.00-12.00

Torsdag: 8.00-12.00

Fredag: 8.00-11.00