Marie Kjaergaard Pedersen

Fysioterapeut

Uddannet i 2018 fra VIA University College Aarhus

Erhvervsforløb

Jeg blev færdiguddannet som fysioterapeut januar 2018 og startede med at arbejde indenfor beskæftigelsesområdet. Det var bl.a. med sygemeldte og kontanthjælpsmodtagere, hvor jeg har haft mange motiverende samtaler i dét at mestre, individuel træning og undervist i mindfulness. 

Dernæst rykkede jeg videre til at arbejde med helhedsorienteret sundhed på virksomheder. Her stod jeg for testning, samtaler, planlægning og udførelse af forløb for mange mennesker. 

Sidst men ikke mindst, har jeg 2 års klinikerfaring, både fra en klinik i Østbirk og nu Fit&Sund i Lystrup, hvor jeg disse steder også har haft yogahold, forskellige bootcamps, skovtræning mm. 

 

Er løbende uddannet indenfor

Intro coach uddannelse (Transision Coach Foundation i AS3)

Kursus i RAH (resiprok antagonist hæmning)

Kursus i Moderne smertevidenskab

 

Motivation og styrker

Jeg er blevet fysioterapeut fordi jeg elsker kontakten med mennesker og se en bedring med den behandling jeg giver. Jeg går meget op i at arbejde helhedsorienteret for at komme bedst muligt i mål med den givne problematik. Jeg er lyttende i forhold til din problematik og vil altid gennem grundig testning, behandling og træning forsøge at give dig de fornødne redskaber til at komme bedst muligt videre. 

Selv har jeg stor interesse for sport og dyrker i min fritid triatlon, yoga, crossfit og spiller volleyball og har derfor en bred alsidighed og forståelse inden for forskellige trænings- og bevægeformer. 

download%20(1).jpg