Michelle Bjerregaard

Fysioterapeut

Fysioterapeut fra VIA University College, Århus jan. 2020

Erhervserfaring

   - Assisterende fysioterapeut, HEI håndbold 1. division herrer.

   - Massør ved Aarhus Osteopati

 

Er løbet uddannet indenfor:

   - Mekanisk Diagnostik og Terapi (MDT)/McKenzie. Kursus A: Lænderyggen

   - (Påbegynder Fysio-pilates instruktør kurset i jan. 2021) tilføj eventuelt dette, hvis det først kommer på hjemmesiden til januar).

 

Motivation og styrker: 

Det har altid været min passion at hjælpe andre. Derudover har jeg i flere år haft en spirende interesse for sammenhængen mellem menneskets fysik og psyke, og hvordan de påvirker hinanden. Jeg ser derfor arbejdet som fysioterapeut som den helt perfekte mulighed for, at hjælpe andre med at nå sine mål ud fra et helhedsorienteret perspektiv, hvor balancen mellem krop og sind er i fokus.  

Med udgangspunkt i den enkeltes patients hverdag bestræber jeg mig på, at gøre hver eneste behandlingsforløb meningsfuldt. Jeg mener ikke, at et succesfuldt behandlingsforløb opnås gennem faste rammer og programmer, men gennem et samarbejde mellem mig og mine patienter. Som fysioterapeut er det min fineste opgave, at give patienten de rette værktøjer og viden til selvstændigt at tage del i forløbet. 

I min fritid nyder jeg at bruge min krop - dette gælder i begge ender af spekteret. Jeg sætter både pris på en benhård tur på spinningcyklen, men mindst lige så meget en rolig pilatestime, hvor min krop kommer i fokus på en helt anden måde. 

Foruden min kærlighed til fysisk aktivitet, er jeg rigtig god til at hygge. Jeg nyder, at bruge min fritid på bagværk, kaffedrikkeri og familietid.

Fit&Sund Fysioterapi Lystrup 

Skæringvej 110 stuen, bygning K7

DK-8520 Lystrup

Tlf.: 86 22 89 30

Mail:fys.receptionen@gmail.com

  • White Facebook Icon

Åbningstider

Mandag: 7.00-17.00

Tirsdag: 7.30-17.00

Onsdag: 7.00-17.00

Torsdag:7.30-17.00

Fredag:7.00-14.30